Fleksible beslutningsprocesser

Tilpasning uden at blive konform

Hurtig, regelret og præcis beslutningstagning afhænger af, hvorvidt man har adgang til de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt. Konstante ændringer i lovgivning, nye statslige regler og stringente overholdelseskrav for industrien kombineret med den kompleksitet, der ligger i at have globale, mobile teams, gør den daglige udfordring om at tage gode beslutninger større end tidligere for den moderne leder.

Fremvæksten af ​​sky-baseret software har givet virksomhederne adgang til innovative og automatiserede forretningsprocesløsninger, som kan hjælpe med at styre de nye udfordringer. Det er imidlertid vigtigt er at sørge for, at ledere forbliver fleksible i et erhvervsmiljø, der konstant ændrer sig, samtidig med at de trygt kan tage gode forretningsmæssige beslutninger uden at tabe (nye) muligheder på gulvet.

En sky-baseret, parameter-dreven applikation

Traditionelt har virksomhederne vendt sig mod komplekse IT systemer, som har krævet lang tid til udvikling og massiv programmering, når de ville have optimal gavn af en tilpasset tilgang til deres forretningsproces. Der har bare ikke været andre muligheder.

I dag giver brugen af sky-baserede applikationer ledere adgang til simple, hurtigt implementerbare løsninger, som kan hjælpe med at automatisere virksomhedens forretningsgang. Alle virksomheder har imidlertid stadig egne specifikke behov og betingelser ift. deres daglige beslutningsproces.

Vi har arbejdet i mange år med globale kunder fra forskellige dele af erhvervslivet, og er derfor i stand til at bygge industriens best practice ind i en standard sky-baseret løsning. Vi tager samtidig løsningen et skridt videre ved at tilføje muligheden for en høj grad af tilpasning. For at opnå det, bruger vi en parameter-dreven applikation, som kræver simple brugerkonfigurationer, ikke programmering, og undgår dermed langvarig IT system implementering. Alle applikationsskærme, kundedata og applikationsprocesser kan konfigureres, så de passer fuldstændig til virksomhedens behov.

Virksomheden får dermed mulighed for at tilpasse løsningen, så den passer virtuelt til alle behov i den daglige drift; kompleksiteten reduceres dermed væsentligt, samtidig med at systemet sikrer, at virksomheden lever op til alle gældende politikker og regelsæt. Virksomheden opretholder dermed fleksibilitet og kontrol over beslutningsprocessen.

Tilpasning hvorigennem opnås hurtig implementering og ændringsparathed

Tilpasning giver virksomhederne mere fleksibilitet i deres forretningsproces og giver dermed rum for hurtigere implementeringstid og mulighed for hurtigt at foretage ændringer i forhold til skiftende økonomiske cyklusser. Fleksibilitet er altafgørende for evnen til at kunne kontrollere dag-til-dag beslutningsprocesser. I en virksomheds vækstår, er hastighed den afgørende faktor i forhold til at kunne reagere på stigende efterspørgsel. I nedgangsperioder derimod skal omkostninger og avance kunne kontrolleres og monitoreres tæt. I begge disse tilfælde, skal ændringer i virksomhedens forretningsprocesser kunne ske hurtigt.

Hamiltons parameter-baserede løsninger tillader virksomheder at tilpasse sig hurtigt til ethvert skridt i beslutningsprocessen, uden at det kræver mere tid til (system)udvikling. Virksomheder optimerer dermed deres forretning og opnår konkurrencemæssige fordele.

Tilpasning sætter virksomheder i stand til at kontrollere deres egen beslutningsproces

image cloud

Standard Cloud-baseret løsning

Tilpasning

  • applikationsskærme
  • kundedata
  • applikationsprocesser